Bouwstenen voor Sociaal

No comments yet

Agenda

Bouwstenen voor Sociaal is een platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed. De professionals in dit netwerk zorgen voor verbindingen tussen uiteenlopende sectoren als onderwijs, opvang, cultuur, sport, welzijn, informatie en de zorg. Het platform is ook medeorganisator van een keur aan bijeenkomsten om kennis te delen, verbindingen te leggen en initiatieven te lanceren. Die uitwisseling gebeurt ook via digitale nieuwsbrieven en een LinkedIn groep met ruim 1100 deelnemers die werkzaam zijn bij gemeenten, corporaties, scholen en de maatschappelijke dienstverlening. Het platform is breed samengesteld en timmert stevig aan de weg, zoals blijkt uit de hoeveelheid aan activiteiten op de Agenda maatschappelijk vastgoed voor 2014. Een werkagenda die Bouwstenen voor sociaal jaarlijks samen met de netwerkpartners opstelt.

Bouwstenen voor sociaal  is heel toegankelijk en de veelheid aan thema’s is een afspiegeling van het netwerk dat Bouwstenen opgebouwd heeft. Aan de actuele kwesties is af te lezen dat men zowel bij het maatschappelijk vastgoed als het sociaal domein de vinger aan de pols heeft. Een goed voorbeeld van dit laatste is de publicatie Reisgids maatschappelijke voorzieningen, een praktische handleiding om na te denken over hoe toereikend de lokale voorzieningen zijn. En om in gesprek te gaan over de vraag hoe het anders kan. Deze publicatie is te bestellen of te downloaden op de website.

Zie: http://www.bouwstenenvoorsociaal.nl

image_pdfimage_print
Bookmark and Share

Comments

Leave a Reply

What is 19 + 14 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)


 • About

  Rozenberg Quarterly aims to be a platform for academics, scientists, journalists, authors and artists, in order to offer background information and scholarly reflections that contribute to mutual understanding and dialogue in a seemingly divided world. By offering this platform, the Quarterly wants to be part of the public debate because we believe mutual understanding and the acceptance of diversity are vital conditions for universal progress. Read more...
 • Support

  Rozenberg Quarterly does not receive subsidies or grants of any kind, which is why your financial support in maintaining, expanding and keeping the site running is always welcome. You may donate any amount you wish and all donations go toward maintaining and expanding this website.

  10 euro donation:

  20 euro donation:

  Or donate any amount you like:

  Or:
  ABN AMRO Bank
  Rozenberg Publishers
  IBAN NL65 ABNA 0566 4783 23
  BIC ABNANL2A
  reference: Rozenberg Quarterly

  If you have any questions or would like more information, please see our About page or contact us: info@rozenbergquarterly.com
 • Like us on Facebook

 • Follow us on Twitter

 • Recent Rozenberg Quarterly Articles

 • Rozenberg Quarterly Archives