NZG – De Nationale Zorg Gids voor het dagelijkse nieuws over de zorg

No comments yet

LogoNZGWie in één oogopslag wil weten wat vandaag de meest in het oog springende ontwikkelingen zijn in de zorg, krijgt de actualiteiten panklaar opgediend op de website NZG. Je zou de Nationale Zorg Gids het equivalent van nu.nl kunnen noemen, maar dan voor het nieuws over de zorg. De belangrijkste nieuwsfeiten worden handzaam op een rijtje gezet, aangevuld met columns, interviews en achtergronden. En slechts één klik verwijderd van het laatste nieuws over deelterreinen als de jeugdzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg of zorgverzekeringen. Voor wie op zoek is naar een baan, biedt de site een overzicht van de vacatures in de zorg.

Met deze website laat de redactie van www.nationalezorggids.nl zien hoe je met een digitale krant het dagelijkse nieuws over de zorg op een onderhoudende manier en voor een breed publiek onder de aandacht kunt brengen. Datzelfde doet de uitgever van deze site, Nationale Media BV in Groningen, voor het onderwijs. Met succes, want de NOG, de nationale onderwijs gids, is vorig jaar genomineerd voor de titel Website van het Jaar. De NZG biedt een platform aan een groot aantal bloggers die op een persoonlijke manier berichten over hun vakgebied, dan wel over hun ervaringen in de zorg. Maar wie verdieping naar achtergrondinformatie zoekt, zal elders zijn licht op moeten steken, datzelfde geldt voor debat en discussie. Het is vooral de actuele berichtgeving en het ruime overzicht van vacatures die een pitstop op deze site aantrekkelijk maken.

Kijk hier voor de site: http://www.nationalezorggids.nl/zorgnieuws

Het promotiefilmje van de NZG:

image_pdfimage_print
Bookmark and Share

Comments

Leave a Reply

What is 18 + 15 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)


 • About

  Rozenberg Quarterly aims to be a platform for academics, scientists, journalists, authors and artists, in order to offer background information and scholarly reflections that contribute to mutual understanding and dialogue in a seemingly divided world. By offering this platform, the Quarterly wants to be part of the public debate because we believe mutual understanding and the acceptance of diversity are vital conditions for universal progress. Read more...
 • Support

  Rozenberg Quarterly does not receive subsidies or grants of any kind, which is why your financial support in maintaining, expanding and keeping the site running is always welcome. You may donate any amount you wish and all donations go toward maintaining and expanding this website.

  10 euro donation:

  20 euro donation:

  Or donate any amount you like:

  Or:
  ABN AMRO Bank
  Rozenberg Publishers
  IBAN NL65 ABNA 0566 4783 23
  BIC ABNANL2A
  reference: Rozenberg Quarterly

  If you have any questions or would like more information, please see our About page or contact us: info@rozenbergquarterly.com
 • Like us on Facebook

 • Follow us on Twitter

 • Recent Rozenberg Quarterly Articles

 • Rozenberg Quarterly Archives