Harrie Timmerman ~ (Nog steeds) Tegendraads

Aangezien de eerste druk van mijn boek Tegendraads (Rozenberg Publishers, 2007, 978 90 5170 853 0) is uitverkocht, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om dit boek als e-book te herdrukken. De reden daarvoor is dat politie en justitie, hoewel er de laatste jaren meerdere gerechtelijke dwalingen aan het licht zijn gekomen, niet willen toegeven dat zij fouten maken. Laat staan dat zij daarvan willen leren teneinde nieuwe blunders te voorkomen. Waardoor ze nog steeds levens van onschuldige mensen ruïneren.

Aangezien er in de afgelopen tien jaar in de beschreven zaken wel nieuwe ontwikkelingen zijn geweest, zal aan de desbetreffende hoofdstukken nieuwe tekst worden toegevoegd. In de oorspronkelijke tekst zijn ook type- en taalfouten verbeterd.

Het eerste hoofdstuk, getiteld Over de auteur, is geschreven door mede-auteur Willem de Haan. Vandaar dat hierin over mij in de derde persoon wordt geschreven en citaten van mij worden aangehaald.

Zowel in de nieuwe als oude tekst heeft Bart FM Droog bij de e-bookversie de rol vervuld van redacteur. Dankzij hem is de tekst (nog) duidelijker geworden, waarvoor mijn hartelijke dank.

Lees hier  (Nog steeds) tegendraads van Harrie Timmerman, het ruim 300 pagina’s tellende boek van Harrie Timmerman, in de Verplichte kost-reeks van de NPE, als gratis downloadbaar pdf-document.

Er is inmiddels ook een webversie-verschenen, waarin enkele tv-documentaires en radio- en tv-interviews met Timmerman zijn opgenomen. Zie: